KAHRAMANMARAŞ DULKADİROĞLU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2023 Eğitim Vizyonu Okul Sanayi İşbirliği Etkinlikleri

2023 Eğitim Vizyonu Okul Sanayi İşbirliği Etkinlikleri
2023 Eğitim Vizyonu Okul Sanayi İşbirliği Etkinlikleri

Sektörde oluşan açıkları, yenilikleri, zamanla ortadan kalkacak sistemleri, silikon vadisindeki gelişmeleri birinci ağızdan dinlemek ve iş ortamlarını görmek için iş dünyası ile etkileşimde bulunarak okullarımıza sektör temsilcilerini davet etmeye devam etmekteyiz.

2023 Eğitim Vizyonu Okul Sanayi İşbirliği kapsamında yazılım firmalarımızdan birisinde yönetici olan Sayın Semih FİŞEKÇİ ilçemiz Karacasu Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde bir söyleşi gerçekleştirdi.

Yapılan söyleşide, eğitim hayatından başlayarak bilişim alanına nasıl yöneldiğini anlatan Semih FİŞEKÇİ verdiği örneklerle ne iş yapılırsa yapılsın, o işte en iyi olmaya çalışmanın önemine değinirken kimsenin kendisine haksızlık yapmaması ve kendisini küçük görmemesi gerektiğini vurguladı. Birçok insan için hayal gibi görünen yerlere ulaşan insanların, okul sıralarından geçtiğinin unutulmamasını söyleyerek ortada bir başarı varsa, emek ve çok çalışmanın ürünü olduğunu anlattı.

Okulumuz öğrencilerine bol bol iş ahlakı vurgusu yapan Semih FİŞEKÇİ, üniversitelerden derece ile mezun olmuş, çok iyi derecede kodlama bilgisi olan insanlarla çalışma ortamında sürekliliğin sağlanamadığını aktarırken disiplini elden bırakmayıp sabırla en temel bilgilerden başlayıp alanda hatrı sayılır konumlara ulaşan çalışanlardan örnekler verdi.

Söyleşi sırasında okulumuz öğrencilerinden gelen yazılım ve teknoloji alanındaki soruları cevaplayan Semih FİŞEKÇİ'ye öğrencilerimiz bu değerli tecrübelerinden istifade ettikleri için teşekkür ettiler.

Yoğun iş temposu arasında öğrencilerimize vakit ayıran değerli misafirimize bizlerde çok teşekkür ederiz.

 

 

25-10-2019 25-10-2019 25-10-2019 25-10-2019

Aslanbey Mahallesi 7035.Sokak No.97/A Dulkadiroğlu Hükümet Konağı 3. ve 4.Kat Dulkadiroğlu / KAHRAMANMARAŞ - 0344 216 47 50

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.