KAHRAMANMARAŞ DULKADİROĞLU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Haziran Dönemi Mesleki Çalışmalar Tamamlandı.

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Haziran Dönemi Mesleki Çalışmalar Tamamlandı.

2014-2015 Eğitim Öğretim yılının tamamlanması ile birlikte okullarımızda görevli öğretmenlerimiz Haziran dönemi mesleki çalışmalarının ilk etabını okullarda tamamlayarak ikinci etabı olan 22 – 26 Haziran 2015 tarihleri arasında Onikişubat ve Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen Mesleki Çalışma Programları Anadolu İmam Hatip Liseleri ile İmam Hatip Ortaokullarında görevli öğretmenler Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezinde olup Temel Eğitim Genel Müdürlüğümüze bağlı diğer kurumlarımızdaki öğretmenler ise ilçemize bağlı çeşitli okullarımızda bir araya gelerek mesleki çalışmalarını tamamladırlar.

Mesleki Çalışma programının açılış konuşmasını yapan Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın M. Emin AKKURT öğretmenlerimize başarılı ve sorunsuz tamamlanan eğitim – öğretim yılı için gayretleri çalışmalarını tebrik ederek Ramazan Bayramlarını kutlayıp iyi tatiller dileyerek teşekkürlerini iletti.

Mesleki çalışma seminerlerinin açılışında başta İl Milli eğitim Müdürü M.Emin AKKURT, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa YILMAZ, Onikişubat İlçe Milli Eğitim Müdürü Enver GÖKŞEN, Dulkadiroğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü H. İbrahim ÇOLAKKADI ve Şube Müdürleri Ali KARAKÖSE, Süleyman DAL ve Yunus HASKILIÇ katılmışlardır.

dsaddsaddsadasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasdasd

Aslanbey Mahallesi 7035.Sokak No.97/A Dulkadiroğlu Hükümet Konağı 3. ve 4.Kat Dulkadiroğlu / KAHRAMANMARAŞ - 0344 216 47 50

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.